Multiple Brain Assessment

Multiple Brain Assessment
strategiedag

Multiple Brain Assessment

Jij bent geen one-size-fits-all

High Potential Factory

Jouw lijf vertelt wie jij bent

High Potential Factory

Ontdek razendsnel je kerntalenten

High Potential Factory

Sneller en betere resultaten bereiken door te werken vanuit sterkste talenten

Multiple Brain Assessment

Multiple-wat denk je nu misschien? Het Multiple Brain Assessment is gebaseerd op de belangrijkste inzichten uit de neurowetenschappen. De basis ligt in het gedachtengoed van het Embodied Leadership Strength Profile (ELSP). Deze gaat uit van 9 krachtpunten (talenten) in het menselijk lichaam. Deze talenten zijn verbonden aan houdingen en energiepunten in het menselijk lichaam.

In de basis gaat het uit van het idee dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: om het één te ontwikkelen, moet het andere ook ontwikkeld worden.

Multiple Brain Assessment

De 9 talenten zijn gericht op samenwerking en persoonlijk leiderschap. Elk talent is bij iedereen aanwezig, maar verschilt van persoon tot persoon in kracht. 

Het Multiple Brain Assessment levert je unieke inzichten in wie je diep van binnen écht bent, geeft inzicht in jouw unieke kerntalenten. Deze inzichten zorgen voor betere prestaties en daaraan gekoppelde resultaten.

Elk talent heeft eigen karakteristieken, een eigen focus en kent een eigen tempo en ritme. Ook hebben de talenten onderlinge samenhang, ze kunnen elkaar versterken of juist elkaars valkuilen triggeren.

De inzichten ontvang je allemaal een persoonlijke rapport. Het rapport is de start om meer in lijn met jouw kerntalenten te gaan werken.

High Potential Factory

Snel overgaan tot geïnspireerde actie

High Potential Factory

Inzicht in jezelf en een groter bewustzijn

High Potential Factory

Versnelde impact en resultaten

Samenwerken aan duurzame groei

Inzicht in jezelf is een succesversneller voor alles. Al ruim 10 jaar ben ik coach en sparring partner voor ambitieuze en succesvolle ondernemers, leiders en professionals die zowel persoonlijk als zakelijk willen groeien. Ik help je duurzame resultaten te bereiken én om ontspannen en op topniveau te presteren. De Multiple Brain Assessment is een ondersteunende tool hiervoor.

Multiple Brain Assessment

Ik heb al heel veel assessments gedaan, heeft een Multiple Brain Assessment dan zin?

De assessments en testen die je in het verleden kunnen juist heel goed gebruikt worden als aanvulling of verlengstuk. Het Multiple Brain Assessment is een ander soort assessment. De basis ligt in de laatste inzichten vanuit de neurowetenschappen en de assessment wordt via het lichaam gemeten. Tijdens het assessment zul je ontdekken hoe onze lichaamsintelligentie een veel sneller bewustzijn genereert en verandert dan als we alleen met ons hoofd-brein werken zoals bijvoorbeeld de assessments en testen die werken met vragenlijsten.

Hoe werk ik vanuit mijn energie in plaats vanuit kracht en doorzettingsvermogen?

Werken vanuit je talent is moeiteloos. Het assessment laat zien in welke talenten jij in je kracht staat, wat je natuurlijke kerntalenten zijn. In vervolg coaching begeleid ik je deze talenten bewust in te zetten, zodat je de intelligentie van het hart en de buik leert toe te passen in de praktijk. Het resultaat hiervan is o.a. meer zelfinzicht, bewustzijn en meer energie.

Hoe werk ik vanuit mijn talenten?

Werken vanuit je eigen talenten, begint bij het hebben van inzicht. Bij het assessment wordt ‘gemeten’ wanneer je in kracht staat en daarmee worden je sterkste talenten blootgelegd. In het persoonlijke rapport wordt uitgelegd welke talenten dat zijn, hoe jouw talenten zich tot elkaar verhouden en hoe je dit optimaal kan inzetten.

Wat zijn de mogelijkheden van het assessment?

Zowel voor individuen als voor teams. Het levert krachtige persoonlijke inzichten op, legt teamdynamiek bloot, creëert zichtbaarheid in de sterke punten van individuele leiders en teams en helpt om systemische intelligentie te ontwikkelen.