Boek van de maand

Hoe de FUCK vind ik GELUK

High Potential Factory
“Hoe de fuck vind ik geluk” is geschreven door Thijs Lindhout. Thijs is spreker, ondernemen en geluksonderzoeker. Hij is zoals hij zelf zegt hongerig naar groei en heeft meer dan € 50.000,- in persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd.  Hij is oprichter en host van zijn 100% Inspiratie Podcast. Met zijn 100% Inspiratie Show heeft hij duizenden mensen geprikkeld met zijn persoonlijke verhaal. 


Hoe de fuck vind ik geluk is geen standaard zelfhulpboek. De zoektocht van Thijs heeft hem veel gebracht maar uiteindelijk kwam hij tot de conclusie dat het leven geen zoektocht is naar geluk en succes maar naar een connectie met jezelf.


Geluk is volgens Thijs iets persoonlijks. Wat de één gelukkig maakt hoeft de ander niet gelukkig maken. Niet iedereen wordt gelukkig van urenlang mediteren of wekelijks doelen stellen. Daarom voor jou de taak om te ontdekken waar jij gelukkig van wordt.


Thijs stelt dat geluk geen keuze is maar door middel van een aantal thema’s is dit wel stuurbaar. Deze thema’s zijn:

  • Dromen

  • Mindset

  • Liefde

  • Verbinding


Aan de hand van deze thema’s neemt Thijs je mee en geeft hij concrete tips en praktische oefeningen. Wat leuk is aan Hoe de fuck vind ik geluk is dat Thijs naast alle tips ook zijn kwetsbare kant laat zien door middel van persoonlijke verhalen. 


De inzichten welke Thijs heeft gekregen vanuit de interviews in zijn 100% Inspiratie Podcast waar hij onder andere topsporters, ondernemers en muzikanten heeft gesproken zijn deels verweven in dit boek en dat is erg een mooie aanvulling. Het bereiken van succes hoeft niet te betekenen dat je gelukkig bent. Succes zit van buiten en geluk zit van binnen. 


Het boek staat vol met samenvattingen en conclusies. Dit maakt het boek makkelijk leesbaar. 


Thijs brengt het uiteindelijk terug naar de essentie en geeft aan dat de verbinding met jezelf uiteindelijk het allerbelangrijkste is . Dit is essentieel voor het maken van de juiste keuzes en het ervaren van geluk. Dit kan je bereiken door de stilte op te zoeken. In verbinding met jezelf vind je alle antwoorden.


Er is namelijk maar één ding wat echt gelukkig maakt en dat is de verbinding met jezelf. Jij bent 100% jij. 100% uniek.

High Potential Factory
High Potential Factory

Nieuwsgierig naar het boek?