26 oktober 2022 
in Boeken
3 min. leestijd

Favoriete Boeken

Favoriete Boeken

In deze blog deel ik mijn boekentips op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset en ondernemen met je! Zoals je misschien weet verslind ik ontzettend veel boeken. Met name boeken over persoonlijke ontwikkeling, mindset en ondernemen zijn favoriet.

 Hieronder hebben wij onze favorieten per categorie gesorteerd. Op deze manier kan je makkelijk kiezen welke op jouw leeslijst moet komen.

Boeken over persoonlijke ontwikkeling & mindset

Boeken over persoonlijke ontwikkeling en mindset zijn favoriet! Het begon allemaal in 2014 toen ik de meest intense en gevreesde training van Remco Claassen volgde ( 3,5-daagse 'De Essentie van Leiderschap'). Van jongs af aan las ik al veel maar vanaf toen werd ik verslaafd aan boeken over persoonlijke ontwikkeling en mindset. Hieronder een aantal van mijn favorieten:

Boeken over spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling

Als je jezelf verder wilt ontwikkelen op spiritueel en persoonlijk vlak zijn deze boeken aanraders:

Boeken over ondernemen 

Heb je interesse in efficiënter en effectiever werken en in beïnvloeden en heb je daarnaast de boeken hieronder nog niet gelezen? Ga dat dan zeker doen! 

Boeken over geld en money mindset

Een goede money mindset is super belangrijk als ondernemer. Hieronder een aantal boekentips over money mindset en het manifesteren van geld.

Over de schrijver
High Potential biedt Coaching voor ondernemers. Je weet wel, van die eigenwijze typetjes die alles willen en zich door niets laten tegenhouden. Coaching die net even verder gaat. Bij High Potential Factory gaan we verder dan kennis dumpen. Het belangrijkste vinden wij namelijk om jou te helpen om te implementeren en integreren naar wat bij jou past en jou te helpen om de vertaling te maken maken naar jouw praktijk.
Reactie plaatsen