19 april 2022 
in Video
0 min. leestijd

Let's talk business - videoserie

Let's talk business - videoserie

 

𝙇𝙚𝙩’𝙨 𝙩𝙖𝙡𝙠 𝙗𝙪𝙨𝙞𝙣𝙚𝙨𝙨 - 𝙫𝙞𝙙𝙚𝙤𝙨𝙚𝙧𝙞𝙚 

Veel ondernemers vinden hun werk zo leuk dat ze alles zelf willen doen en als resultaat daarvan maar doorgaan en doorgaan. 

Of ze hebben zoveel ideeën en die willen ze nog allemaal uitvoeren ook! Alles moet tegelijkertijd omdat er gewoon te weinig tijd is om alles te doen. 

De ideeën van anderen vliegen je vandaag de dag om de oren: podcasts, masterclasses, netwerken, online programma's, blogs en over zichtbaar zijn op social media.

En veel ondernemers denken: moet ik dit ook allemaal doen? Het is belangrijk om op te laden door middel van pauzes maar ook de momenten voor reflectie te pakken. 

Aan de hand van een stelling ga ik in gesprek met verschillende inspirerende ondernemers maar vooral ook stuk voor stuk ambitieuze impactmakers. 

In deze video ga ik samen met Tanja Witte, eigenaar van Leaderise in gesprek over de stelling: ‘Eenzaamheid hoort bij het ondernemerschap’

Over de schrijver
Business Coaching voor multi-passionates. Bij High Potential Factory geloven we in grootst dromen. Eigenaar Lizzy is multi-passionate en multi-preneur en gelooft in het omarmen van wie je in de kern bent. Jij bent jouw bedrijf en als multi-passionate heb je vele passies, talenten en superpowers die uiteindelijk allemaal de sleutel zijn naar jouw volle potentieel. Het is haar missie om jou als multi-passionate te helpen om jouw sleutels te vinden en jouw droombedrijf (of bedrijven) hierom heen te bouwen.
Reactie plaatsen