High Potential Factory

Master your Business traject

Van aanrommelen en als een kip zonder kop rennen naar een werken met structuur, focus en een strategie. Klaar voor groei in 6 maanden.

Ontdek dé manier om te werken met meer focus, structuur en goede strategieen. Klaar voor groei in 6 maanden.

High Potential Factory

 1. Als ondernemer ben je altijd bezig. Je hebt het gevoel dat je 24/7 aanstaat.
 2. Je hebt het gevoel dat je stil staat en dat er eigenlijk meer mogelijk is dan er nu uitkomt.
 3. Je bent op zoek naar andere manieren om geld te verdienen
 4. Je hebt geen goed overzicht van al je werkzaamheden en wat deze bijdragen op de korte én lange termijn.
 5. Je stip op de horizon ontbreekt.
 1. Je wilt groeien
 2. Je bent eigenlijk te druk en ervaart regelmatig veel stress
 3. Je wilt meer rust en energie en graag slimmer werken
 4. Je hebt te weinig tijd voor je jezelf en de dingen die jij écht belangrijk vindt.


Herken je jezelf in meer dan vijf punten?

Dan is dit traject écht voor jou gemaakt.

Je kan het zelf blijven proberen. Je kan tientallen webinars volgen, boeken lezen of gratis weggevers downloaden. Ik kan je de garantie geven als je dit doet je over drie maanden nog steeds in dezelfde situatie zit. Of je kunt nu echt AAN je business gaan werken, zodat je je grenzeloze ambities kunt waarmaken.


Ik weet dat je nu denkt: "Ik moet eerst geld gaan verdienen voordat ik kan investeren". Besef dat dit de grootste valkuil van elke ondernemer is. En ik herken dat als geen ander. Toch kan ik bevestigen dat elke cent die ik zelf in mijn persoonlijke ontwikkeling heb gestopt (en dit zijn inmiddels vele euries), zich dubbel en dwars heeft terugverdiend. 


Je hebt twee keuzes:  Je gaat door met hoe je het al deed en je komt er over drie maanden achter dat je geen centimeter bent opgeschoten. Of je investeert in dit online Master Your Business Traject van een Online Business Mentor die het pad al meerdere malen heeft bewandeld. Zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.


Ik hoef jou vast niet te vertellen wat de snelste route tot succes is. Laat mij je helpen!

High Potential Factory

www.sophiehol.nl

Lizzy heeft mij echt onwijs geholpen om verder te komen met mijn bedrijf. Ik was al een aantal maanden zoekende en leek compleet stil te staan. Ik wist niet wat er mis ging en hoe ik het kon veranderen. Dankzij de sessies met Lizzy kreeg ik zoveel inzichten, die ik samen met haar heb kunnen vertalen naar doelen. Niet alleen mijn bedrijf is beter gaan lopen en verdienen, ook mijn mentale gezondheid is met stappen vooruit gegaan. Ik had zelf geen idee waar ik moest beginnen, maar dankzij de leeromgeving wordt alles stap voor stap duidelijk. Een echte aanrader dus! 

High Potential Factory

Hi, Ik ben Lizzy en ik geloof dat waar je nu staat het gevolg is van de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. Jij bent jouw business en je kan alleen maar het beste uit jouw business halen als je het beste uit jezelf haalt. Ik geloof dat jouw business rust en vrijheid op moet leveren en dat jij het stralende middelpunt van jouw business mag zijn.


Het kan ook anders en dat is waar ik altijd naar op zoek ben; hoe kunnen dingen slimmer, hoe kan het efficiënter maar vooral ook effectiever. De rode draad in mijn leven is keuzes maken en hierdoor heb ik altijd fantastische kansen gecreëerd voor mijzelf. Dit gun ik jou ook!


Als Online Business Mentor help ik jou om een business te creëeren die voor jou werkt en daar hoort 100% verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, jouw leven en jouw business bij. En dit kan op een makkelijke manier! Stop met hard werken en als een kip zonder kop rondrennen, zodat je kan ondernemen vanuit rust en focus.

Ben jij klaar om te groeien?
Het beste moment is NU!

 High Potential Factory Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waarin ik je stap voor stap meeneem. Je behoudt minimaal 2 jaar toegang tot deze leeromgeving

 High Potential Factory  6 Modules

Master your Business bestaat uit 6 modules die je in je eigen tempo kan volgen.

 High Potential Factory Theorie én praktijk

Er is een combinatie gemaakt van theorie en praktijk, aangevuld met uitdagende opdrachten zodat je wat je leert ook kan toepassen in jouw praktijk.

Jij bent jou business. In dit onderdeel leer je jezelf nog beter kennen en leer je wat voor jou echt belangrijk is. Je leert wat je energie geeft en wat je energie kost en samen stellen we jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing samen.


Je bent niet je gedachten ook al voelt dat vaak wel zo. In dit onderdeel leer ik je hoe je je bewuste en onbewuste mind kans sturen en duiken we samen in wat de meest behulpzame mindset voor een ondernemer is.


'A goal without a plan is just a wish'  Tijd om aan de slag te gaan met jouw stip op de horizon. Op basis hiervan formuleren we passende doelen die je vervolgens ook daadwerkelijk gaat behalen.


Hoe laat jij jezelf nu zien en wat straal je uit? Op welke kanalen wil je zichtbaarder worden? En welke passen het beste bij jouw business? In dit onderdeel werken we aan een ijzersterke strategie welke past bij waar jij heen wilt met je bedrijf.


In dit onderdeel gaan we aan de slag met jouw moneymindset en bekijken we welke verdienmodellen passend zijn bij jouw business. Samen stellen we de ideale mix samen die perfect passen bij jouw ambities en doelen.


Hoe besteed jij jouw tijd? En hoe ga je om met jouw energie gedurende de dag? In dit onderdeel gaan we samen kijken hoe jij jouw kostbare tijd nog efficiënter en effectiever kan besteden en hoe je makkelijker in een lekkere flow van productiviteit en focus komt.

High Potential Factory
Na dit programma heb je het fundament neergezet voor een krachtige business die tegen een stootje kan. Ik ga je stap voor stap helpen om te werken met meer structuur, focus en om te werken met een strategie.


Dit business fundament gaat de bodem zijn van waaruit jij verder kan groeien en al jouw ambities waar te maken en een business te bouwen die voor jou werkt.


Last but not least weet je ook hoe je jezelf moet commiteren aan je doelen zodat je deze ook echt gaat behalen.


Het Master Your Business Traject is alleen voor jou als:

 •  Je gelooft dat er meer mogelijk is dan er nu uitkomt
 • Daadkrachtig en ambitieus twee woorden zijn die jou omschrijven
 • Je verantwoordelijkheid voor jezelf, jouw leven en jouw business wil nemen
 • Je de wereld een stukje mooier wil maken en je enorm veel honger hebt om echt iets van je business te maken
1997,-
997,-
 • Toegang tot de leeromgeving
 • Gratis toegang tot de High Potential Community (ook nadat je het Master your Business programma hebt afgerond)


Beste keuze
2997,-
1997,-
 • Toegang tot de leeromgeving
 • Gratis toegang tot de High Potential Community (ook nadat je het Master your Business programma hebt afgerond)
 • 4 uitgebreide coachingsessies van 1,5 uur
 • Nu tijdelijk gratis drijfverenanalyse t.w.v. 279 euro.
High Potential Factory

Let op: dit is een tijdelijke aanbieding. De prijs wordt binnenkort aangepast.

                         

Wanneer start Master your Business?

Je kunt direct starten met het online Master your Business programma. Na aanmelding krijg je toegang tot mijn online leeromgeving waarin alle modules klaarstaan.

Master your Business VIP is flexibel in te plannen, afhankelijk van mijn beschikbaarheid. Je zou ervoor kunnen kiezen om bijvoorbeeld eerst te starten met een paar modules en daarna te starten met 1-1 coaching. Maar het is ook mogelijk om dit synchroon te laten lopen.

Hoe lang duurt Master your Business?

In totaal zijn er 6 modules waarbij ik adviseer om twee weken voor elke module te nemen. Zo kun je het programma in 3 maanden afronden en heb je een compleet nieuw game plan voor je business.

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?

Master your Business is zo bedacht en gemaakt dat we geen overweldigende hoeveelheid informatie over je heen gooien, maar in behapbare 'brokken' steeds een stap verder komen in de reis van groei en ontwikkeling. Stapje voor stapje. De video's zijn altijd kort maar krachtig met een gedeelte theorie én een stukje 'hoe dit in de praktijk te brengen' d.m.v. een (schrijf)opdracht of oefening. Als je een week geen tijd kunt maken is dat geen probleem, je kunt bijvoorbeeld ook een paar weken bundelen en in 1 dag doen. Natuurlijk kun je de Master your Business programma ook vaker doorlopen.

Wat als ik achterloop, mis ik dan iets?

Don't worry. Je kunt niet enorm 'achterlopen' in Master your Business. Het gehele programma en de opdrachten blijven voor je beschikbaar, dus je kunt 't op je eigen tempo volgen en de video van deze week ook rustig een week of paar weken uitstellen. Wel zorgen we dat we je regelmatig een reminder sturen, om uitstelgedrag te voorkomen. Master your Business is dé plek om echt te gaan DOEN. Daar zorgen we samen voor 💪🏼

Is Master your Business geschikt voor mij?

Master your Business is voor ondernemers die net zijn begonnen of al een tijdje bezig zijn en graag willen doorgroeien. Je wilt een nieuwe visie creëren, een nieuw (online) verdienmodel of leren hoe je je jouw doelen nog makkelijk kan behalen. Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent. Een belangrijke voorwaarde is dat je de wens om door te groeien (zowel op persoonlijk als zakelijk vlak) en dat je gelooft dat er veel meer mogelijk is dan er nu uit komt. Je wilt vrijheid en balans ervaren en bent klaar voor de volgende stap!

Hoeveel coachingsessies zitten erbij?

Dit is afhankelijk van welk pakket je kiest.

Master your Business Online is exclusief coaching calls. Je krijgt wel toegang tot alle modules maar kan niet deelnemen aan de 1-1 calls. Wel krijg je toegang tot de besloten High Potential Community waar je kunt sparren met mede deelnemers en gelijkgestemden. Natuurlijk is het mogelijk om gedurende het traject of na afloop te upgraden.

Master your Business VIP bevat naast toegang tot de online leeromgeving en toegang tot de High Potential Community, 4 uitgebreide coaching sessies van 1,5 uur.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja natuurlijk. Ik heb een optie toegevoegd om in 3 termijnen te betalen. Na ontvangst van de eerste betaling is jouw plekje in Master your Business veiliggesteld. De volgende termijnen worden automatisch geincasseerd.

Zijn de kosten voor Master your Business zakelijk aftrekbaar?

Jazeker. Dit zijn opleidingskosten voor je bedrijf en deze zijn zakelijk aftrekbaar.

                            

Niet tevreden? Dan krijg je jouw geld gewoon weer terug 😘