High Potential Factory

Mindset Booster

Van aanrommelen naar succesvol ondernemen binnen 3 weken

Mindset Booster

Van aanrommelen naar succesvol ondernemen binnen 3 weken

High Potential Factory Als ondernemer wil je echt kunnen knallen alleen merk je dat je focus verliest en vaak hapsnap aan het werk bent. Daarom behaal je niet de resultaten die je zou willen


High Potential Factory Je denkt regelmatig: Wie zit nu om bij te wachten en vraagt je af of je niet gewoon moet stoppen met ondernemen


High Potential Factory Je vind het in deze onzekere tijd extra spannend of je het wel gaat 'redden' met je business


High Potential Factory Je hebt de overtuiging dat je niet alles kan leren en loopt daardoor regelmatig vast


High Potential Factory Je merkt dat je regelmatig onrustig bent en weinig energie hebt


High Potential Factory Je hebt de overtuiging dat wie voor een dubbeltje geboren is nooit een kwartje kan worden


High Potential Factory Je kijkt jaloers naar con-collega's die het wel allemaal lijken te snappen en te weten en heel succesvol zijn


High Potential Factory Omdat je alles soms zo overweldigend vindt, stel je dingen uit. Daardoor blijf je keihard aan het werk

Je kan het zelf blijven proberen. Je kan tientallen webinars volgen, boeken lezen of gratis weggevers downloaden. Ik kan je de garantie geven als je dit doet je over drie maanden nog steeds in dezelfde situatie zit. Of je kunt nu echt AAN je business gaan werken, zodat je je grenzeloze ambities kunt waarmaken.


Ik weet dat je nu denkt: "Ik moet eerst geld gaan verdienen voordat ik kan investeren". Besef dat dit de grootste valkuil van elke ondernemer is. En ik herken dat als geen ander. Toch kan ik bevestigen dat elke cent die ik zelf in mijn persoonlijke ontwikkeling heb gestopt (en dit zijn inmiddels vele euries), zich dubbel en dwars heeft terugverdiend. 


Je hebt twee keuzes:  Je gaat door met hoe je het al deed en je komt er over drie maanden achter dat je geen centimeter bent opgeschoten. Of je investeert in deze online cursus van een Online Business Mentor die het pad al meerdere malen heeft bewandeld. Zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.


Ik hoef jou vast niet te vertellen wat de snelste route tot succes is. Laat mij je helpen!

High Potential Factory

Ik heb mijn samenwerking met Lizzy als zeer prettig ervaren. Ze is een ware professional en ontzettend gepassioneerd in wat ze doet. Lizzy heeft veel toegevoegde waarde geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling!

Marc van den Berg

High Potential Factory


Hi, Ik ben Lizzy en ik geloof dat waar je nu staat het gevolg is van de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. Jij bent jouw business en je kan alleen maar het beste uit jouw business halen als je het beste uit jezelf haalt. Ik geloof dat jouw business rust en vrijheid op moet leveren en dat jij het stralende middelpunt van jouw business mag zijn.


Alles is mindset en dit is wat ik letterlijk adem. De rode draad in mijn leven is keuzes maken en hierdoor heb ik altijd fantastische kansen gecreëerd voor mijzelf. Dit gun ik jou ook!


Als Online Business Mentor help ik jou om een business te creëeren die voor jou werkt en daar hoort 100% verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, jouw leven en jouw business bij. En dit kan op een makkelijke manier! Stop met hard werken, zodat je kan ondernemen vanuit rust en focus.


High Potential FactoryHi, Ik ben Lizzy en ik geloof dat waar je nu staat het gevolg is van de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. Jij bent jouw business en je kan alleen maar het beste uit jouw business halen als je het beste uit jezelf haalt. Ik geloof dat jouw business rust en vrijheid op moet leveren en dat jij het stralende middelpunt van jouw business mag zijn.


Alles is mindset en dit is wat ik letterlijk adem. De rode draad in mijn leven is keuzes maken en hierdoor heb ik altijd fantastische kansen gecreëerd voor mijzelf. Dit gun ik jou ook!


Als Online Business Mentor help ik jou om een business te creëeren die voor jou werkt en daar hoort 100% verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, jouw leven en jouw business bij. En dit kan op een makkelijke manier! Stop met hard werken, zodat je kan ondernemen vanuit rust en focus.


Ben jij klaar om te groeien?
Het beste moment is NU!

High Potential Factory
High Potential Factory
High Potential Factory

Combinatie van theorie én praktijk

High Potential Factory Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waarin ik je stap voor stap meeneem. Je behoudt minimaal 2 jaar toegang tot deze leeromgeving

High Potential Factory 3 Modules

Mindset Booster bestaat uit 3 modules die je in je eigen tempo kan volgen.

High Potential Factory Theorie én praktijk

Er is een combinatie gemaakt van theorie en praktijk, aangevuld met uitdagende opdrachten zodat je wat je leert ook kan toepassen in jouw praktijk.

High Potential Factory
Waarom doen we wat we doen en hoe werkt ons brein. In dit onderdeel komt het allemaal aan bod.
High Potential Factory

Het meeste van wat je doet komt vanuit je onbewuste brein. In dit onderdeel leer je hoe dit werkt en leer je hoe je gedachten kan sturen.

High Potential Factory
In dit onderdeel gaan we kijken naar het verschil tussen een positieve en een negatieve mind en gaan we dieper in op de kracht van positiviteit. Dit onderdeelga je ook aan de slag met je eigen mind zodat je jouw doelen makkelijker kan behalen.
  • BONUS 1: Het complete werkboek Mindset (gebundelde versie) t.w.v. 17 euro.
  • BONUS 2: Het complete werkboek doelen behalen als een PRO t.w.v. 17 euro.
High Potential Factory
Na dit programma heb je het fundament neergezet voor een krachtige mindset. Een mindset die je gaat helpen om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf, jouw leven en jouw business.  Dit levert je rust en focus op omdat je een routine hebt waar je verder op kan bouwen en altijd weer op terug kan vallen.


Deze krachtige mindset gaat je helpen om al jouw ambities waar te maken en een business te bouwen die voor jou werkt. Last but not least weet je ook hoe je jezelf moet commiteren aan je doelen zodat je deze ook echt gaat behalen.

High Potential Factory
High Potential Factory
High Potential Factory

High Potential Factory Je gelooft dat er meer mogelijk is dan er nu uitkomt

High Potential Factory Daadkrachtig en ambitieus twee woorden zijn die jou omschrijven

High Potential Factory Je verantwoordelijkheid voor jezelf, jouw leven en jouw business wil nemen

High Potential Factory Je de wereld een stukje mooier wil maken en je enorm veel honger hebt om echt iets van je business te maken

Klaar voor de start?

High Potential Factory
197,-
47,-

Mindset Booster

Let op: dit is een tijdelijke aanbieding. De prijs wordt binnenkort aangepast naar 197 euro.
                                       

Hoe werkt Mindset Booster?

Mindset Booster zal jou helpen grip op je gedachten te krijgen, radicaal de regie te nemen, te kiezen vanuit je kern en je mindset een enorme boost geven. Wanneer je je aanmeldt ontvang je toegang tot de 4-weekse cursus. Ook krijg je direct toegang tot onze community, waar je jouw zelfontwikkeling reis kan delen, je struggles en je wins kan benoemen, je om hulp kunt vragen en gelijkgestemden kunt ontmoeten. Inclusief een buddy of supportsysteem.

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?

Mindset Booster is zo bedacht en gemaakt dat we geen overweldigende hoeveelheid informatie over je heen gooien, maar in behapbare 'brokken' steeds een stap verder komen in de reis van groei en ontwikkeling. Stapje voor stapje. Je kunt vanaf 15 tot 30 minuten per week al aan de slag. De video's zijn altijd kort maar krachtig met een gedeelte theorie én een stukje 'hoe dit in de praktijk te brengen' d.m.v. een (schrijf)opdracht of oefening. Als je een week geen tijd kunt maken is dat geen probleem, je kunt bijvoorbeeld ook een paar weken bundelen en in 1 dag doen. Natuurlijk kun je de Mindset Booster cursus ook vaker doorlopen.

Wat als ik achterloop? Mis ik dan iets?

Don't worry. Je kunt niet enorm 'achterlopen' in Mindset Booster. De gehele cursus en de opdrachten blijven voor je beschikbaar, dus je kunt 't op je eigen tempo volgen en de video van deze week ook rustig een week of paar weken uitstellen. Wel zorgen we dat we je regelmatig een reminder sturen, om uitstelgedrag te voorkomen. Mindset Booster is dé plek om echt te gaan DOEN. Daar zorgen we samen voor 💪🏼

Kan ik ook zonder laptop meedoen? Bijvoorbeeld via mijn telefoon of tablet?

Zeker weten! Naast de trainingsomgeving en de community via ieder device toegankelijk is in je browser, hebben we ook een app die je kunt downloaden. Alles is zo ingericht zodat je zelfs tijdens je wandeling of lunchbreak aan jezelf kunt werken.

                                   

Niet tevreden? Dan krijg je jouw geld gewoon weer terug 😘