arrow_drop_up arrow_drop_down
High Potential Factory

High Potential Factory

Hé hallo, ik ben Lizzy

Ik inspireer en activeer ondernemende millenials met het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap en volledig benutten van hun potentieel.


Ik heb High Potential Factory opgericht vanuit mijn missie om mensen met een grote drive te helpen met persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Het beste uit mensen halen is waar ik al jaren mijn bed voor uit kom. Toch voelde wat ik deed op den duur niet goed meer en kostte het me steeds meer energie. Ook voelde ik sterk dat mijn missie op een andere manier tot uiting moest komen.


Situaties veranderen door mijn hart te volgen, het nemen van leiderschap en het bewust maken van krachtige keuzes is de rode draad in mijn leven.


Ik besloot mijzelf echt vrijheid te geven en mijn baan als HR Director aan de wilgen te hangen.


Met High Potential Factory help ik jou graag om obstakels te overwinnen, doelen te formuleren en supermooie resultaten te behalen. Durf jij het avontuur aan?

High Potential Factory

High Potential Factory

High Potential Factory

High Potential Factory

Het is mijn missie om jou te helpen met persoonlijke en professionele groei. Ik geloof dat je dit kan bereiken door jouw talenten als uitgangspunt te nemen. Hierdoor ben je in staat om een nog betere versie van zichzelf te worden, waardoor je met minder moeite mooie resultaten boekt en grote dromen waar kunt maken.

High Potential Factory

Enkele jaren geleden heb ik Lizzy leren kennen tijdens een training over persoonlijke effectiviteit en leiderschap, die ik namens How Company mocht verzorgen. Wat mij toen al opviel was haar vastberadenheid en daadkracht om haar droom na te jagen. Wat zij destijds als doel formuleerde streeft Lizzy ‘als ware het een rechte lijn’ na. Tegenslag vertaalt zij in lessen. Inmiddels heb ik geregeld contact met Lizzy. Ze is een betrouwbare partner, die graag bereid is kennis te delen in de overtuiging dat het ons beiden verder brengt in waar wij voor staan.

Jeroen Ogier 

How Company

High Potential Factory

Zelf maar niet alleen: wij helpen je graag. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij klaar om in actie te komen?

De waarde zit ‘m in gaan DOEN.

Alle cursussen geeft je handvatten om kennis direct toe te passen. Kennis is power, maar alleen kennis gaat je niet helpen. Je moet het echt gaan DOEN.


Benut je volle potentieel en durf te groeien. Alles wat je nodig hebt zit in jou en dit is niet zweverig maar juist super praktisch. Ik ben ervan overtuigd dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt.

'Wanneer jij in jezelf durft te investeren, uit je comfort zone durft te stappen en echt in de actiestand gaat zorgt dit gegarandeerd voor mooie resultaten'

Alle cursussen van High Potential Factory zijn bij uitstek geschikt voor echte actiegerichte ondernemende millennials, echte goalsetters, voor iedereen die echt wil groeien


Het maakt hierbij niet uit of je een startende of meer ervaren ondernemer bent. Wil je meer bereiken door minder te doen? Meld je vandaag nog aan voor één van onze curssen.

Durf jij het avontuur aan?

#inspiratie

Volg ons

@highpotentialfactory