15 april 2022 
in Video
1 min. leestijd

Passie

Passie


ᴛᴏᴇɴ ɪᴋ ᴠᴏᴏʀ ᴍɪᴊᴢᴇʟꜰ ʙᴇɢᴏɴ ʀɪᴇᴘ ɪᴋ ʜᴇᴇʟ ʜᴀʀᴅ ᴅᴀᴛ ɪᴋ ᴍɪᴊɴ ᴘᴀꜱꜱɪᴇ ᴡɪʟᴅᴇ ʟᴇᴠᴇɴ.

Je passie leven klinkt als iets positiefs toch? Zelf dacht ik dat ook heel lang en ik ging zelfs nog een stapje verder want ik dacht dat door mijn passie te volgen alles makkelijker zou worden.

Passie komt van het Latijnse woord 'passio' en dat betekent hartstocht. Een passie is iets wat je doet en betrekking heeft op je hart. Het is een handeling waar je ontzettend veel van houdt zoals bijvoorbeeld anderen iets leren, muziek maken, lezen of fotograferen.

Maar passie gaat ook verder dan iets doen wat je leuk vind. Passie gaat ook over datgene wat je zó belangrijk vindt, dat je bereid bent om door pijn en weerstand in te gaan.

Niet het plezier wat je hieruit haalt is het belangrijkste maar juist de impact die je hiermee maakt.

Als ik terugkijk naar mijn tijd in loondienst maar ook naar de afgelopen jaren als ondernemer is dat precies waar ik successen mee heb behaald.

📍  Het gaat om een droom, een wens of een verlangen die groter is dan de angst en weerstand die erbij komen kijken.

📍 Het gaat om buiten de gebaande paden gaan en nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekken.

📍  Het gaat echt door de zure appel heen willen en om doorgaan waar anderen stoppen.

Deze simpele formule heb ik keer op keer zelf toegepast en ook tientallen andere ondernemers heb ik middels deze formule geholpen.

Vanaf volgende maand stel ik mijn agenda open voor een aantal exclusieve 1-op-1 dagen. Het zijn er 6 in totaal en op=op in dit geval.

Tijdens deze dag ben ik jouw sparringspartner. Ik adviseer je met veel ervaring en veel concrete tips en tricks tijdens de one-day-business-coaching.

Tijdens deze dag gaan we dieper in op jouw (verborgen) potentieel en hoe jij jouw bedrijf op verschillende manieren verder kan laten groeien.

In mijn begeleiding staan jij en jouw bedrijf centraal. Ik geloof niet in een one-size-fits-all aanpak maar help je om doelen op te stellen en resultaten te behalen vanuit jouw specifieke situatie.

Aan het eind van de dag heb je, naast veel inspiratie, een concreet actieplan in handen waar je de komende periode mee aan de slag kan.

👉🏻 𝙊𝙣𝙜𝙚𝙙𝙪𝙡𝙙𝙞𝙜𝙚 𝙢𝙚𝙣𝙨𝙚𝙣 𝙠𝙪𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙣𝙪 𝙖𝙡 𝙚𝙚𝙣 𝙖𝙖𝙣𝙫𝙧𝙖𝙖𝙜 𝙙𝙤𝙚𝙣 𝙤𝙢 𝙤𝙥 𝙙𝙚 𝙬𝙖𝙘𝙝𝙩𝙡𝙞𝙟𝙨𝙩 𝙩𝙚 𝙠𝙤𝙢𝙚𝙣. Het is belangrijk dat je bereid bent om te wachten tot de deuren echt open gaan. 👉🏻 Stuur me gerust een bericht via de chatfunctie. Ik hoop je snel te spreken!

Over de schrijver
Business Coaching voor multi-passionates. Bij High Potential Factory geloven we in grootst dromen. Eigenaar Lizzy is multi-passionate en multi-preneur en gelooft in het omarmen van wie je in de kern bent. Jij bent jouw bedrijf en als multi-passionate heb je vele passies, talenten en superpowers die uiteindelijk allemaal de sleutel zijn naar jouw volle potentieel. Het is haar missie om jou als multi-passionate te helpen om jouw sleutels te vinden en jouw droombedrijf (of bedrijven) hierom heen te bouwen.
Reactie plaatsen