Je bent nog net op tijd voor de Early Bird Deal: 300 euro korting als je 'm nu koopt

High Potential Factory

High Potential Factory

Lekker aan de slag met je business strategie en je er nu ook écht aan houden. 

Deze 1:1 dag Business Coaching gaat je helpen je strategie eindelijk voor je te laten werken. Je weet daardoor waar je heen wilt en wat je moet doen. Elke dag heb je daardoor overzicht, focus en productiviteit en heb je alles in handen om al jouw dromen en ambities waar te maken!
High Potential Factory

Wel eens het gevoel dat er meer in zit dan er nu uitkomt?

💥 Je bent toe aan een frisse wind door je bedrijf.

💥 Je wilt samenwerken maar niet met de eerste de beste. Je werkt graag samen met iemand die veel kennis en ervaring heeft van verschillende facetten, iemand die over vakgebieden heen kan kijken en unieke verbindingen weet te leggen.

💥 Je bent om zoek naar iemand die anders is, die anders kijkt en die niet altijd langs de gebaande paden wil gaan maar juist op een andere manier durft te kijken.

💥 Je zoekt iemand die net als jou ook de drive heeft om meerdere passies te combineren en juist vanuit daar jou ook kan helpen met je honderden ideeën.

💥 Jouw behoefte is om een korte intensieve samenwerking aan te gaan zodat je nieuwe handvatten krijgt waarmee jij weer een tijdje zelfstandig aan de slag kunt.


Als jij je hierin herkend dan ben jij niet de enige! Ik heb de laatste tijd meerdere ondernemers gesproken die aangeven behoefte te hebben om kort maar intensief samen te werken aan hun bedrijf.

TDAY Business Coaching is dan echt wat voor jou!

High Potential Factory


Na 1 dag een compleet nieuwe strategie inclusief uitgebreid game-plan


  • Ik help je met het combineren van meerdere passies in jouw business en het aanbrengen van structuur en focus in het kader van jouw honderden ideeën.
  • Ik help je om te gaan doen waar je hart écht sneller van gaat kloppen en jouw (verborgen) potentieel nog meer naar boven te halen.
  • Vanuit daar kan je écht gaan ondernemen vanuit hart en ziel, volledig op jouw manier zodat je al jouw dromen en ambities waar kunt maken.
  • Yes! Count me in!
High Potential Factory

Het resultaat?

Ondernemen met hart en ziel methode

We werken volgens de “𝙊𝙣𝙙𝙚𝙧𝙣𝙚𝙢𝙚𝙣 𝙢𝙚𝙩 𝙝𝙖𝙧𝙩 𝙚𝙣 𝙯𝙞𝙚𝙡 𝙢𝙚𝙩𝙝𝙤𝙙𝙚” wat concreet betekent dat we altijd 3 ontwikkelingsgebieden meenemen namelijk: zakelijke doelen, professionele doelen en persoonlijke doelen.Ik leer je om je dromen, ambities en passies te omarmen écht te gaan ondernemen vanuit hart en ziel.

Mindset-shift

In 1 dag nieuwe wegen, kansen en mogelijkheden ontdekken waardoor je nieuwe resultaten gaat behalen.


Andere keuzes = andere resultaten.

Resultaten behalen

Samen bepalen we de meest succesvolle strategieën en halen we het (verborgen) potentieel nog verder naar boven.

Een compleet nieuwe strategie

In 1 dag een compleet nieuwe strategie inclusief concreet game-plan. Je weet daardoor waar je heen wilt en wat je moet doen.

Waarom uitstellen? Laten we snel aan de slag gaan!

We verblijven tijdens deze op het High Potential Factory kantoor. Check vooral de foto's op deze pagina want dan krijg je al een beetje een indruk. Ik zorg voor een heerlijke lunch want waar hard gewerkt wordt moet goed gegeten worden.


Tijdens deze dag maken we een deep dive in jouw business. We analyseren jouw huidige business, concretiseren waar jouw bottenecks zitten en gaan in op jouw (verborgen) potentieel. 


Aan het eind van deze dag heb je een compleet nieuwe strategie en een duidelijk overzicht van waar je keuzes te maken hebt, welke ideeën je nog verder moet uitwerken, waar kansen en mogelijkheden er liggen en wat je kan doen om resultaten te behalen.


Aan de hand hiervan stellen we een actieplan op zodat je met een compleet nieuwe focus en nieuwe strategieën en een concreet game-plan voor de komende periode naar huis gaat. 


Na deze dag weet jij precies waar je op moet focussen en hoe je dit voor elkaar krijgt zonder dat je hier extra tijd aan hoeft te besteden. Op deze manier kan je volop gaan knallen richting jouw volgende next level en al jouw dromen en ambities waar makenHigh Potential FactoryHigh Potential Factory
High Potential Factory
High Potential Factory

Wil je weten wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen?