High Potential Factory

High Potential Factory

High Potential Factory
Enkele jaren geleden heb ik Lizzy leren kennen tijdens een training over persoonlijke effectiviteit en leiderschap, die ik namens How Company mocht verzorgen. Wat mij toen al opviel was haar vastberadenheid en daadkracht om haar droom na te jagen. Wat zij destijds als doel formuleerde streeft Lizzy ‘als ware het een rechte lijn’ na. Tegenslag vertaalt zij in lessen. Inmiddels heb ik geregeld contact met Lizzy. Ze is een betrouwbare partner, die graag bereid is kennis te delen in de overtuiging dat het ons beiden verder brengt in waar wij voor staan.
Jeroen Ogier - How Company

'De sleutel tot succes is ondernemen zonder ingewikkeld gedoe'

Hé hallo, ik ben Lizzy en ik help ambitieuze vrouwelijke ondernemers om door te breken naar hun volgende level.


Ken je dat? Dat je droomt over hoe het zal zijn als je genoeg geld zou verdienen om een leuk leven te leiden, je alleen maar werk doet wat je leuk vind en ook nog eens met de leukste mensen mag samenwerken? Fantastisch toch! Ik geloof dat dat kan!


Ondernemen op basis van jouw voorwaarden

Jij hebt toch ook voor het ondernemerschap gekozen omdat vrijheid een belangrijke kernwaarde van jou is? Waarom zou je dan precies copy paste gaan doen wat anderen doen? Ik geloof dat het veel slimmer en effectiever is om te doen wat voor jou werkt. Dus ook in je ondernemerschap. Ik geloof erin dat je je niet hoeft te conformeren aan hoe het hoort maar dat je mag ondernemen vanuit jouw behoeften en vanuit je eigen routines en systemen en met een volledige focus op jezelf.


Efficiëntie en diepgang

Samen met jou werk ik op een efficiënte en daadkrachtige manier samen zodat we snel tot resultaat komen. Efficiëntie maar tegelijkertijd ook diepgang zit diep in mijn aanpak/methode verweven. Aangevuld met al mijn kennis en kunde maar dan wel in een simpel en eenvoudig jasje.


Ooit was ik een HR Directeur maar sinds 2020 volg ik mijn hart en doe ik wat ik het allerleukste vind om te doen en dat is jou als ambitieuze vrouwelijke ondernemer helpen om de volgende stap te zetten en daar heb ik mijn werk van gemaakt. 

.

High Potential Factory

I'm all about

* Efficient en slim werken

* Positiviteit

* Praktische oplossingen

* Actie en daadkracht 

* Creativiteit

* Jou helpen meer te doen van wat werkt en stoppen met wat niet werktI'm not about

* Hypes en tijdelijke oplossingen

* Té hard werken

* Je conformeren aan 'hoe het hoort'

* Een vaste strategie of oplossing die * zogenaamd voor iedereen werkt

* Hap snap werken

* B*llshitZonder actie geen resultaat


Met de nodige daadkracht, lef, snelheid en vol overtuiging keuzes durven maken, richting kiezen en in actie komen. Dat is wat ik zelf altijd heb gedaan en waar ik jou ook mee ga helpen. Ik geloof dat iedereen  succes en mooie resultaten kan behalen.


Samen kunnen we veel meer dan alleen


Ondernemen is het mooiste wat er is maar er zijn ook een aantal valkuilen waar je als ondernemer in kan trappen. Samen kunnen we veel meer dan alleen. Ik geloof erin dat iedereen passie en talenten heeft en dat dat precies de basis is (of moet zijn) van jouw ondernemerschap. Ik help je om je zone of genius te ontdekken en vervolgens zoveel mogelijk vanuit hier te gaan werken. Werken vanuit een strategische focus met een scherpe blik op jouw doelen gaat ervoor zorgen dat je mooie resultaten gaat behalen.

High Potential Factory

Wil je kennismaken en weten wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Boek dan een gratis strategiesessie

Naast eigenaar van High Potential Factory

High Potential Factory Sport ik minimaal 4 keer per week.

High Potential Factory Heb ik 2 zwerfhondjes uit Roemenië geadopteerd.

High Potential Factory Ben ik gek op uitzoeken hoe dingen in elkaar zitten.

High Potential Factory Ben ik enorm leergierig en heb ik ontzettend veel geld (>80.000,-) in mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling gestopt.

High Potential Factory Heb ik altijd een enorme drive en daadkracht gehad, welke altijd voor mooie resultaten heeft gezorgd.

High Potential Factory Zie ik altijd in alles (leer)mogelijkheden en kansen en weet ik snel in een growth mindset te komen.

High Potential Factory Heb ik nooit de behoefte gehad om me aan te passen aan de rest en 'hoe het hoort'. Hierdoor heb ik in mijn werk/carriere altijd veel vrijheid kunnen creëren en heel veel impact kunnen maken.