ChatGPT Accelerator

In 6 Weken van basis naar baas

Stel je voor: binnen 6 weken transformeer je jouw manier van werken met ChatGPT én geef je jouw business een mega boost!

Dit is geen gewoon leertraject, dit is de ChatGPT Accelerator – een snelkookpan van kennis, innovatie en netwerken. 

Voor de ZZP’er, solopreneur en ondernemer die niet alleen droomt, maar ook daadwerkelijk doet. Voor de ondernemer die klaar is om de regels van het spel te veranderen. Je stapt in een wereld waar technologie en creativiteit samenkomen.

High Potential Fcatory

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van ChatGPT

Programma

Info en investering

Wat je kunt verwachten van deze ChatGPT Accelerator

ChatGPT Accelerator

Interactieve online zelfstudie

Duik in de wereld van ChatGPT met onze op maat gemaakte video’s en uitdagende opdrachten. Leer op jouw eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt.

Prompt Power

Ontdek de geheimen achter het schrijven van prompts die keer op keer scherp en effectief zijn.

Live Groepsessies

Sluit je aan bij dynamische live Q&A-sessies. Deze sessies bieden een unieke kans om vragen te stellen, ervaringen te delen, en te leren van mede-ondernemers.

Creativiteit on Steroids

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens de 2 uur durende mini-hackathon. Hier ga je concreet aan de slag met praktijkcases die door jou en je mededeelnemers worden ingebracht. In deze snelkookpan werk je samen met gelijkgestemden aan ideeën en oplossingen met behulp van ChatGPT.

Lizzy 105 Scaled.jpg

Jouw facilitator

Lizzy Prins

Mijn missie? Het onmogelijke mogelijk maken. Als spreker, trainer en facilitator inspireer ik mensen om verder te kijken, te denken en te dromen.
Met mij ontdek je niet alleen de toekomst van technologie, maar word je er ook deel van.
1 +

mensen geholpen

1000 +

mensen geinspireerd

Programma ChatGPT Accelerator

 • Kick-off Webinar: Efficiënt overzicht om direct aan de slag te gaan.
 • Zelfstudie Module: Leer de basisbeginselen snel en effectief.
 • Opdracht: Zet je eerste stap in minuten, niet in uren.
  • Deepdive in het maken van effectieve prompts die resultaten opleveren.
  • Live Q&A Sessie: Deel je ervaringen en krijg antwoorden op je brandende vragen.
  • Opdracht: Ontwerp een reeks prompts voor jouw specifieke bedrijfsbehoeften.
 • Zelfstudie module: Integratie van ChatGPT om je workflow te stroomlijnen.
 • Opdracht: Implementeer een ChatGPT-oplossing die uren van je werkweek afsnijdt.

Zelfstudie module: Best practices en strategieën voor effectief gebruik van ChatGPT.

 • Digitaal evenement: Werk in teams aan echte praktijkcases. Breng alles wat je hebt geleerd in praktijk.
 • Presenteer je oplossingen en ontvang feedback
 • Energie, creativiteit én innovatie to the max!

FAQ

Dit programma is als een warm bad voor ZZP’ers, solopreneurs en ondernemers die hun skills op het gebied van ChatGPT willen boosten. Of je nu nieuw bent met ChatGPT of al wat ervaring hebt, je bent hier op de juiste plek.

Verwacht een rollercoaster aan kennis! Je leert alles over ChatGPT, van het schrijven van effectieve prompts tot het integreren ervan in je dagelijkse werk. En het mooiste? Je leert het vooral door te doen.

Absoluut! Deze ChatGPT Accelerator is zo praktisch als het maar kan. Je gaat meteen aan de slag met ChatGPT en past alles wat je leert direct toe. Verwacht een explosie van kennis die je meteen in je werk kunt integreren. Je business zal je dankbaar zijn!

Denk aan een paar uur per week. Maar het mooie is, je bepaalt je eigen tempo. We hebben het programma zo ontworpen dat het past in het drukke schema van een ondernemer.

Kwaliteit boven kwantiteit! We houden de groepen bewust klein, maximaal 20 per ronde, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en interactie. Zo kan iedereen het maximale uit de ChatGPT Accelerator halen.

“Verplicht” is zo’n zwaar woord. We raden je sterk aan om erbij te zijn voor maximale waarde, maar als je niet kunt, geen paniek – alles wordt opgenomen.

De mini-hackathon is jouw kans om alles wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen. Je werkt samen met mede-deelnemers aan echte cases, en ja, dat is net zo cool als het klinkt.

Het einde van het programma is slechts het begin van jouw avontuur. Je wordt onderdeel van de exclusieve alumni-community, waar je blijft leren, delen en groeien. Je heb een jaar lang toegang tot de online leeromgeving. Op deze manier kun je alle video’s en opdrachten nog een keer naslaan.

De investering is €347, excl. btw. Een koopje, als je kijkt naar wat je ervoor terugkrijgt. En wees snel, want deze prijs gaat nooit meer terugkomen.

Meld je nu aan voor de ChatGPT Accelerator

Pak deze unieke kans