ChatGPT Bootcamp

Transformeer je ChatGPT Skills: Word een ChatGPT Prompt-Pro in slechts één dagdeel.

Ontdek hoe ChatGPT jouw bedrijf kan transformeren!

In deze bootcamp leer je de kunst van het schrijven van effectieve en creatieve prompts, waardoor je meer tijd overhoudt voor datgene waar je echt goed in bent.

Als zzp’er, solopreneur en ondernemer, heb je de kracht van AI letterlijk onder je vingertoppen – leer in deze Bootcamp hoe je dit optimaal benut.

Attractive Female Student Holding Books Isolated O 2021 09 01 14 45 56 Utc Copy Ccexpress 1 1 E1652776997497.png

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van ChatGPT

Programma

Locatie en investering

Wat je kunt verwachten van deze ChatGPT Bootcamp

Img 0828 Scaled.jpg

Prompt Power

Ontdek de geheimen achter het schrijven van prompts die keer op keer scherp en effectief zijn.

Tijdswinst 2.0

Leer sneller te werken met AI, zodat je meer tijd overhoudt voor wat écht telt in je business.

Creativiteit on Steroids

Ontketen een lawine van creatieve mogelijkheden met behulp van ChatGPT.

Netwerken

Bijkomend voordeel van deze ChatGPT Bootcamp is dat je de leukste vakgenoten kunt ontmoeten. Verbind met gelijkgestemde zzp’ers, solopreneurs en ondernemers én wissel game-changing tips uit.

Lizzy 105 Scaled.jpg

Jouw facilitator

Lizzy Prins

Mijn missie? Het onmogelijke mogelijk maken. Als spreker, trainer en facilitator inspireer ik mensen om verder te kijken, te denken en te dromen.
Met mij ontdek je niet alleen de toekomst van technologie, maar word je er ook deel van.
1 +

mensen geholpen

1000 +

mensen geinspireerd

FAQ

Nee, helemaal niet! Deze bootcamp is ontworpen als een springplank in de wereld van ChatGPT prompts, ongeacht je huidige kennisniveau. Het is wel handig dat je weet wat ChatGPT is en al een aantal keer een paar prompts hebt geprobeerd, vanuit daar tillen we je op naar een ware prompt-kunstenaar. Het enige wat je verder nodig hebt, is enthousiasme en de wil om te leren!

Absoluut! Deze bootcamp is zo praktisch als het maar kan. Je gaat meteen aan de slag met ChatGPT en past alles wat je leert direct toe. Verwacht een explosie van kennis die je meteen in je werk kunt integreren. Je business zal je dankbaar zijn!

Breng je laptop mee, een notitieblok, en een hoofd vol nieuwsgierigheid! Wij zorgen voor de rest, inclusief inspiratie en nieuwe inzichten

Kwaliteit boven kwantiteit! We houden de groepen bewust klein, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en interactie. Zo kan iedereen het maximale uit de bootcamp halen.

Absoluut! We focussen op praktische vaardigheden die je direct kunt inzetten. Verwacht een interactieve ochtend waar je hands-on met ChatGPT aan de slag gaat. Na deze bootcamp kun je direct aan de slag met geavanceerde prompts die je werk naar een hoger niveau tillen.

Zeker! Deze bootcamp is jouw podium om te connecten met gelijkgestemden, ideeën uit te wisselen en misschien zelfs de basis te leggen voor toekomstige samenwerkingen. Bereid je voor op inspirerende gesprekken en onvergetelijke ontmoetingen.

Meld je nu aan voor de ChatGPT Bootcamp

Transformeer je werk met ChatGPT