Video's & Webinars

Hier vind je allerlei (gratis) video’s, webinars en tamplates over AI/ChatGPT. Je kunt dit in je eigen tijd bekijken. Heb je liever een op maat gemaakte workshop of maatwerk begeleiding.

👉 Neem dan contact met ons op. 

Meester in Prompts

Meester in prompts is een waardevolle training waarin ik je meeneem hoe je aan de hand van de Prompt Basis Formule en het Prompt Framework effectieve prompts schrijft. 

Chatgpt Min Scaled.jpg

Prompt Framework Visual

Het Prompt Framework dat ik hier heb uitgetekend, visualiseert de stappen die nodig zijn om van een eenvoudige prompt naar een geavanceerde prompt te gaan.

Geloof het of niet, ongeveer 65% van ons visueel is ingesteld. Ja, je leest het goed. Dus behoor jij tot deze categorie? Doe er dan je voordeel mee! Liever downloaden? Dat kan hier.

Vraag ChatGPT om jou vragen te stellen

In deze video laat ik je zien hoe ChatGPT jou helpt om tot nog betere antwoorden te komen. Simpelweg door ChatGPT te vragen om jou vragen te stellen.

ChatGPT als "prompt engineer"

Leer in deze video hoe je ChatGPT in de rol van Prompt Engineer zet.

Voorbeelden van effectieve prompts

Deze prompts zijn opgesteld aan de hand van de Basis Prompt Formule. 👉 klik op de afbeelding om deze verder te vergroten. Meer leren over de Basis Prompt Formule? Kijk dan de “Meester in Prompts training”
Missie