Workshop AI voor HRRecruitmentLearning & Development

Upgrade jouw team naar de toekomst

arrow

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van AI voor HR

Concept programma

Deze workshop in het kort

Andere wensen of behoeftes? We passen de workshop graag aan.

Gaat de workshop alleen over ChatGPT?

Nee hoor we kunnen focussen op het taalmodel van jullie voorkeur. Bijvoorbeeld Copilot, Perplexity of een intern gemaakt taalmodel.

We kunnen ook verschillende taalmodellen meenemen. Het is wel aan te raden om dit wel een beetje te doseren, anders worden de tools een doel op zichzelf.

Wat we als insteek in de workshop meenemen is een uitleg hoe de technologie werkt en is ingericht. Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit of je hier tool A,B, of C voor gebruikt omdat de manier waarop het onder de motorkap werkt en hoe je deze tools als hulpmiddel kunt gebruiken veelal hetzelfde met een aantal nuanceverschillen is.

De voordelen van een Incompany AI Workshop op een rij

Stel je voor, een dag vol mogelijkheden en grenzeloze creativiteit. Een ware deepdive in de wereld van AI voor HR-professionals. Een  Incompany AI Workshop geeft jou en je team de kans om de uitdagende vraagstukken omtrent AI aan te pakken én tegelijkertijd een 1e, 2e of 3e stap te maken in het integreren hiervan in het HR werk.

Bijvoorbeeld efficiënter eerstelijnsvragen oppakken, met AI als hulpmiddel de employee experience verbeteren, AI gebruiken als strategisch brainstormpartner?

Dit alles is mogelijk met de kracht van AI! Volg onze Incompany Workshop en leer hoe AI jouw team helpt om 10x meer gedaan te krijgen.

Img 0828 Scaled 1.jpg
Arrow

Razendsnel up to date AI kennis

Je leert wat AI is, hoe het werkt en hoe het zit met prompts. Geen stoffige theorie, wel direct bruikbare inzichten. De kennis die je opdoet kun je direct toepassen.

Wrench.png

Direct toepasbaar

De workshop is gericht op de specifieke behoeften van jouw organisatie daardoor kunnen deelnemers de geleerde kennis en vaardigheden direct toepassen in hun dagelijkse werk. 

Rocket.png

Praktische Skills

Naast belangrijke basiskennis en kunde gaan we actief aan de slag met de vertaalslag hoe jullie, vanuit verschillende rollen, AI in jullie voordeel kunnnengebruiken.

Costumer.png

Samenwerking en synergie

De Incompany AI Workshop biedt de mogelijkheid om teams samen te brengen en gezamenlijk te werken aan de implementatie en integratie van AI.

Untitled Design 2024 04 04t082850.714.png

We leren jullie een bewezen stappenplan voor prompten

Het Prompt Framework is hét stappenplan wat je helpt om effectieve en creatieve prompts te schrijven.

Tijdens de AI voor HR Workshop leer ik je je alles over dit krachtige stappenplan.

Kortom: hoe schrijf je knetter goede prompts zodat je voorop loopt op al die anderen.

Het resultaat van deze workshop is dat je AI aanzet tot ACTIE (wat je doel ook is).

Dit is hoe wij werken

Costumer.png
1.

Intake: oriënteren en doelen bepalen

We starten altijd met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we in gesprek over de doelstelling van de Incompany training, de context en om jullie wensen en eisen nog helderder te krijgen.

Wrench.png
2.

Ontwerp van leerdoelen en de Incompany workshop

Aan de hand van het intakegesprek stellen we vervolgens de Incompany training op en formuleren we leerdoelen. Deze leerdoelen kunnen bestaan uit theoretische kennis (kunde) en uit praktijk. Hierna leggen we het voorstel voor. Op het moment dat dit akkoord is met het voorstel werken we dit verder uit.

Rocket.png
3.

Workshop en begeleiding

Wij faciliteren de Incompany workhop en doen wat nodig is om jouw doel(en) te bereiken.

Wij werken met evidence based technieken zodat we jullie op de snelst mogelijke manier van A naar B krijgen.

Lizzy 105 Scaled 1.jpg

Jouw facilitator

Lizzy Prins

Als AI-gamechanger voor non-techies heb ik inmiddels tientallen teams ,honderden mensen getraind en duizenden mensen geïnspireerd. 

Onze standaard is maatwerk en werken met evidence based technieken zodat we jullie op de snelst mogelijke manier van A naar B krijgen.

Als voormalig HR-directeur help ik (of 1 van mijn co-trainers) jou en je team tijdens deze workshop om de vertaling te maken naar HR.

1 +

mensen geholpen

1000 +

mensen geinspireerd

Ook de kansen van AI benutten?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 🚀

FAQ

Nee, helemaal niet! Deze bootcamp is ontworpen als een springplank in de wereld van ChatGPT prompts, ongeacht je huidige kennisniveau. Het is wel handig dat je weet wat ChatGPT is en al een aantal keer een paar prompts hebt geprobeerd, vanuit daar tillen we je op naar een ware prompt-kunstenaar. Het enige wat je verder nodig hebt, is enthousiasme en de wil om te leren!

Absoluut! Deze bootcamp is zo praktisch als het maar kan. Je gaat meteen aan de slag met ChatGPT en past alles wat je leert direct toe. Verwacht een explosie van kennis die je meteen in je werk kunt integreren. Je business zal je dankbaar zijn!

Breng je laptop mee, een notitieblok, en een hoofd vol nieuwsgierigheid! Wij zorgen voor de rest, inclusief inspiratie en nieuwe inzichten

Kwaliteit boven kwantiteit! We houden de groepen bewust klein, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en interactie. Zo kan iedereen het maximale uit de bootcamp halen.

Absoluut! We focussen op praktische vaardigheden die je direct kunt inzetten. Verwacht een interactieve ochtend waar je hands-on met ChatGPT aan de slag gaat. Na deze bootcamp kun je direct aan de slag met geavanceerde prompts die je werk naar een hoger niveau tillen.

Zeker! Deze bootcamp is jouw podium om te connecten met gelijkgestemden, ideeën uit te wisselen en misschien zelfs de basis te leggen voor toekomstige samenwerkingen. Bereid je voor op inspirerende gesprekken en onvergetelijke ontmoetingen.

Missie