Maatwerk Consultancy

Voor ijzersterke
Business Leaders

Ben je ook klaar met vaste stappenplannen, one-size-fits-all en  manifesteren tot je een ons weegt. En wil je échte resultaten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lizzy - High Potential Factory

Strategische
no-nonsense Consultancy

Van drukke zzp-er

Naar krachtige CEO

Visionaire Concepten en ideeën

Inclusief een helder plan om van A naar B te komen
Tell me more!

Oplossingen die google niet voor je heeft

Google is je beste vriend, totdat je concrete oplossingen zoekt die specifiek over jouw en jouw bedrijf gaan.

Geen one-size-fits-none

Geen one-size-fits-all aanpakken, vaste stappenplannen en de hele tijd dezelfde toolkit maar juist dat wat je nodig hebt — met persoonlijke aandacht
Waar kan ik tekenen?

Business Consultancy voor ondernemers

Door mijn aanpak, ga je echt de stappen zetten die bij jou passen. Zodat jij een bedrijf bouwt waarmee jij je moeiteloos kan onderscheiden van de rest, de juiste klanten gaat aantrekken, krachtige keuzes gaat maken en echte vrijheid gaat ervaren. 3, 6 of 12 maanden intensief 1 op 1 samenwerken, de keus is aan jou.

Leuk, maar waarom jij?

Strategisch sparringspartner

Met mijn blik altijd op de horizon en de toekomst en mijn ervaring als ondernemer en (strategische) senior en directie posities in de bedrijfsleven begeleid ik jou om jouw binnenwereld met de buitenwereld te integreren.

Pick my brain

Lizzy’s visionaire en creatieve brein helpt jou razendsnel de kansen en mogelijkheden in de buitenwereld te interpreteren. Haar snelle denken en grote schatkist helpt jou razendsnel aan vernieuwde business concepten welke zorgen voor een futureproof bedrijf.

Geen symptoom-bestrijding

Ik werk niet met vaste modellen, stappenplannen, methodieken en alles wat niet bij jou en jouw business past. Ik geloof in origineel maatwerk en in alles wat we doen jouw ‘why’ koppelen aan het ‘wat’.

Over Lizzy

Boek nu een gratis Matchcall

TOMORROW

Exclusief 3 maanden 1-op-1 Consultancy Traject
4997,-
 • 2 VIP dagen Consultancy
 • Maandelijks fine-tunen, uitgebreid sparren, goal-setting, brainstormen (1-op-1 via zoom)
 • Pick my brain: tussendoor sparren en overleggen
Populair

FOREVER

Exclusief 6 maanden 1-op-1 Consultancy Traject
9997,-
 • 6 maanden intensieve 1-op-1 coaching en begeleiding
 • Maandelijks fine-tunen, sparren, goal-setting en overleggen
 • Live kick-off sessie
 • Live CEO-dag inclusief lunch
 • Middenevaluaties (terugblik en vooruitblik)
 • Pick my brain: tussendoor sparren en overleggen

INFINITY

Exclusief jaartraject 1-op-1 Consultancy
19997,-
 • 12 maanden intensieve 1-op-1 coaching en begeleiding
 • Maandelijks finetunen, sparren, goal-setting en overleggen
 • Live Kick-off sessie
 • Live CEO-dag inclusief lunch
 • Elk kwartaal een evaluatie (terugblik en vooruitblik)
 • Pick my brain: tussendoor sparren en overleggen
Popular

Je hebt al goede stappen gezet met jouw bedrijf maar wilt graag jouw grootste dromen waarmaken.  Je hebt twee keuzes:  Je gaat door met hoe je het al deed en je komt er over een jaar achter dat je geen centimeter bent opgeschoten. Of je investeert in het Business Coaching van High Potential Factory, zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden en sneller resultaat gaat behalen. Ik hoef jou vast niet te vertellen wat de snelste route tot succes is.

Ik hou niet van b*llshit en ik sta bekend om mijn enthousiasme en scherpe blik op kansen en mogelijkheden. Samen gaan we voor resultaat en aan de slag om jouw doelen te bereiken. We gaan voor praktisch en gericht, maken een plan en starten zo snel mogelijk met het integreren en implementeren hiervan. Ik leer je denken als een grote ondernemer en begeleid je, maar neem je niet aan het handje mee en ik ga je zeker niet alles voorkauwen, ik help je liever om een krachtige CEO te worden.

Het unieke aan het het Business Coaching van High Potential Factory is 100% mijn persoonlijke aandacht krijgt, ik altijd maatwerk lever en dat je al mijn kennis en expertise ‘huurt’. Ik geef je de mogelijkheid om 24/5 tussentijds vragen te stellen. Met 1 druk op de knop sta ik tot je beschikking. Hierdoor ga jij in een sneltreinvaart jouw doelen realiseren

Nog vragen? Boek dan een strategiesessie