strategiedag

Strategiesessie

strategiedag
Plan direct jouw 1 op 1 gesprek
Plan direct jouw 1 op 1 gesprek

Maatwerk, groei, diepgang en transformatie

Je hebt honderden ideeën en dromen dus dat is je vraag niet maar waar begin je? In de moderne jungle waar de droombeloftes je om de oren vliegen raak je steeds meer kwijt waar jouw hart écht sneller van gaat kloppen, wat manieren en strategieën zijn die bij jou als persoon passen, die voor jou werken en je bedrijf echt verder helpen groeien. Je denkt dat het anders kan, dat vaste strategieën en stappenplannen niet voor iedereen werken, in ieder geval werken ze niet voor jou. 


Je hebt behoefte aan coaching en begeleiding die anders is, die je juist geen vaste stappenplannen gaat aanreiken, iemand die je niet beloofd dat je in vijf stappen een miljoen kan verdienen, iemand die samen met jou buiten de lijntjes gaat kleuren, omdat dat nu eenmaal beter past bij jou. Er is veel mogelijk daar ben je van overtuigd maar jij snapt ook wel dat slapend, stinkend rijk worden niet bestaat. Jij wilt maatwerk, iemand die inspringt op wat jij op dat moment nodig is, iemand die kan omgaan met eigenwijze typetjes en je juist gaat helpen om te implementeren en integreren naar wat bij jou past en je de vertaling helpt maken naar jouw praktijk.

Let's do this! 🚀

Is maatwerk ook mogelijk?

Jazeker, Naast het vaste aanbod valt maatwerk ook zeker onder de mogelijkheden. Wat ik namelijk belangrijk vind is dat jij in alles krijgt wat je nodig hebt.

Wat is de gemiddelde investering in tijd mochten wij gaan samenwerken?

Dat ligt eraan welke vorm van samenwerken we kiezen. Goed om te vermelden is, dat de insteek NIET is om je er enorm veel werk bij te even, je hebt ongetwijfeld al een flink kluif op je bordje. De insteek zal dan ook altijd zijn om je te helpen de tijd die je besteed, effectiever te besteden. Ook met een minimale tijdsbesteding behalen klanten goede resultaten.

Ik weet niet welke samenwerkingsvorm nu het meest geschikt is voor mij?

Dat is geen probleem, daar kunnen we het in onze online kennismaking over hebben. Ik denk graag met je mee.

Vind de Business Coaching online plaats?

Ja en nee. Indien dit jouw voorkeur heeft kan dit. Mocht je het fijner vinden om naar het High Potential Factory kantoor te komen dan kan dan kan dit ook.

Zijn er groepsprogramma's?

Nee, de focus is 1 op 1 begeleiding. Er is veel persoonlijke aandacht. Het bieden van maatwerk en volledig inspelen op jouw behoeften staat voorop en in alles kan met je meegedacht worden. Dat betekent overigens niet dat alles voorgekauwd wordt. Ik help je liever met zélf beslissingen maken, zodat je ook zonder mijn hulp krachtige keuzes kunt maken.

Wat is de investering?

Dat verschilt per samenwerkingsvorm. We vinden het belangrijk om transparant te zijn over onze prijzen. Dit is ook de reden waarom de prijzen van het vaste aanbod op de website vermeld staan. Maatwerk prijzen zijn op aanvraag.

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Yes! :)