Leestijd: 3 minuten

Creëer een winnende strategie voor jouw bedrijf

Tijdens de strategiedag krijg je de hulp die je nodig hebt voor het herontwerpen van jouw innovatieve en wendbare business strategie. Een herontworpen business strategie geeft je de tools om te overleven in de huidige VUCA-wereld.

Lizzy-091

Wees de concurrentie een stap voor met een op maat gemaakte bedrijfsstrategie

Krijg advies en begeleiding op maat van een ervaren Business Strateeg. Een nieuwe business strategie zorgt ervoor dat jij als ondernemer het ondernemerspel op hoog niveau kunt spelen, je de concurrentie met gemak voorblijft en je jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Tijdens deze dag duiken we samen in de trends welke interessant kunnen zijn voor jou bedrijf, kijken we naar kansen en mogelijkheden en ontwikkelen we samen een nieuwe business strategie inclusief concreet actieplan.

dot-shapes.png
dot-shapes.png

#1

Krijg een voorsprong
op je concurrentie.

In de huidige VUCA-wereld is het essentieel om de concurrentie voor te blijven. Met een unieke strategie op maat krijgt je de voorsprong  op je concurrenten die je nodig hebt. Zorg voor een blijvend succesvol bedrijf.

Strategie
Bedrijfsgroei: de 5 groeifasen van een bedrijf

#2

Ontdek nieuwe manieren
om je te onderscheiden.

Mis nooit meer waardevolle groeikansen. Tijdens de Strategiedag identificeren we samen branche-overstijgende trends en gaan we op zoek naar nieuwe kansen. In één dag ontdek je nieuwe manieren om jouw bedrijf duurzaam te laten groeien.

#3

Krijg de antwoorden
die je nodig hebt.

We vinden het allemaal fijn om iemand te hebben om op hoog niveau mee te sparren. Vraag maar raak! Krijg de antwoorden en het advies dat je nodig hebt om je te onderscheiden van je concurrenten en creëer een nieuwe bedrijfsstrategie. Ontvang persoonlijke begeleiding van een ervaren Business Strateeg en ondernemer om jou te helpen met een concreet actieplan welke jij kan inzetten voor duurzaam succes.

Leader

Jij voelt toch ook dat je kansen laat liggen?

Je komt om in de briljante ideeën

Maar waar begin je?

Anderen lijken hun droomleven al bereikt te hebben.

Je bent op zoek naar wat manieren en strategieën waardoor jij helemaal tot je recht komt én je bedrijf echt verder laten groeien.

Je bent klaar met standaard trucjes en geneuzel over manifesteren

Je bent op zoek naar manieren en strategieën zijn die bij jou en jouw business passen en je bedrijf echt verder helpen groeien.

Je bent geen type voor een lang traject

Je wilt juist snel stappen maken. En hebt dan een sparringspartner bij nodig die jouw tempo kan bijbenen.

Wacht niet langer met de bedrijfsstrategie die je nodig hebt om te duurzaam te slagen.

Een strategie zonder persoonlijkheid en jouw visie is als een auto zonder benzine, daar kom je dus niet zover mee. Tijdens de strategiedag werken we samen ‘aan’ jouw bedrijf. Jij komt bij mij op de eerste plek, niet de strategieën, niet de tips en tricks, niet de ‘zo hoort het’ – nee, gewoon jij, punt.

Je houdt van iemand die snel schakelt, vanuit helicopterview meekijkt naar jouw bedrijf, de missing links ziet, ‘what matters’ toevoegt en strategisch adviseert. Zodat jij daarna, sneller dan het licht, door kunt. Je hebt geen handje vast en een schop onder je kont nodig. Die implementatie fix je zelf wel. Je bent namelijk niet voor niets ondernemer geworden.

Aan het eind van de dag heb je een strategie die helemaal jou ademt, zodat jij daarna door kunt. Je hebt mijn handje daarna niet meer nodig. Die implementatie daarvan fix je namelijk zelf wel. Je bent toch niet voor niets ondernemer geworden?