Over Lizzy

100%

Extra groei

Voor jouw bedrijf!

Strategiedag

Creër in 1 dag een winnende strategie voor jouw bedrijf

Tijdens de strategiedag krijg je de hulp die je nodig hebt voor het (her)ontwerpen van jouw innovatieve en flexibele business strategie. Alles wat je nodig hebt om te "overleven" in het huidige business landschap.

De voordelen van een strategiedag

Krijg een voorsprong op de concurrentie

In de huidige snel veranderende wereld is het essentieel om de concurrentie voor te blijven. Met een unieke strategie krijgt je de voorsprong die je nodig hebt. Alles voor een blijvend succesvol bedrijf.

Ontdek nieuwe manieren om je te onderscheiden

Mis nooit meer waardevolle groeikansen. Tijdens de Strategiedag identificeren we samen branche-overstijgende trends en gaan we op zoek naar nieuwe kansen. In één dag ontdek je nieuwe manieren om jouw bedrijf duurzaam te laten groeien.

Krijg de antwoorden die je nodig hebt

We vinden het allemaal fijn om iemand te hebben om op hoog niveau mee te sparren. Vraag maar raak! Krijg de antwoorden en het advies dat je nodig hebt om je te onderscheiden van je concurrenten en creëer een nieuwe bedrijfsstrategie. Ontvang persoonlijke begeleiding van een ervaren Business Strateeg en ondernemer om jou te helpen met een concreet actieplan welke jij kan inzetten voor duurzaam succes.

Jij voelt toch ook dat je kansen laat liggen?

Je komt om in de briljante ideeën

Maar waar begin je?

Anderen lijken hun droomleven al bereikt te hebben.

Je bent op zoek naar wat manieren en strategieën waardoor jij helemaal tot je recht komt én je bedrijf echt verder laten groeien.

Je bent klaar met standaard trucjes en geneuzel over manifesteren

Je bent op zoek naar manieren en strategieën zijn die bij jou en jouw business passen en je bedrijf echt verder helpen groeien.

Je bent geen type voor een lang traject

Je wilt juist snel stappen maken. En hebt dan een sparringspartner bij nodig die jouw tempo kan bijbenen.

Wacht niet langer met de bedrijfsstrategie die je nodig hebt om te duurzaam te slagen.

Een strategie zonder persoonlijkheid en jouw visie is als een auto zonder benzine, daar kom je dus niet zover mee. Tijdens de strategiedag werken we samen ‘aan’ jouw bedrijf. Jij komt bij mij op de eerste plek, niet de strategieën, niet de tips en tricks, niet de ‘zo hoort het’ – nee, gewoon jij, punt.

Je houdt van iemand die snel schakelt, vanuit helicopterview meekijkt naar jouw bedrijf, de missing links ziet, ‘what matters’ toevoegt en strategisch adviseert. Zodat jij daarna, sneller dan het licht, door kunt. Je hebt geen handje vast en een schop onder je kont nodig. Die implementatie fix je zelf wel. Je bent namelijk niet voor niets ondernemer geworden.

Aan het eind van de dag heb je een strategie die helemaal jou ademt, zodat jij daarna door kunt. Je hebt mijn handje daarna niet meer nodig. Die implementatie daarvan fix je namelijk zelf wel. Je bent toch niet voor niets ondernemer geworden?