Leestijd: 3 minuten

Over Lizzy.
Sparringspartner voor ijzersterke
Business Leaders

Business Visionair & Strateeg 

Lizzy-091

-Over Lizzy

Maatwerk Business Concepten voor
ijzersterke business

Voor ambitieuze en en eigenzinnige ondernemers die klaar zijn met vaste stappenplannen, one-size-fits-all, manifesteren tot je een ons weegt, maar voor échte resultaten willen gaan.

Lizzy-091
Business Strateeg voor ambitieuze leiders
Als Business Strateeg is het mijn missie om jouw bedrijf duurzaam te laten groeien. Dankzij een berg aan strategische ervaring en mijn ongekende vermogen om de vertaling te maken naar jouw context, situatie, branche en jouw business ontwikkel ik een uniek businessmodel die past als een jas.  Mijn ruim 10 jaar ervaring in executive en senior Human Resource Development posities in verschillende branches, uitstapjes naar organisatieontwikkeling en verandermanagement en een Master in Management, Culture & Change zorgen voor een goed gevulde rugzak aan kennis en ervaring. 
What’s in it for you? 
Ik help je duurzaam groeien door een ijzersterk fundament te creëren waarop verder gebouwd kan worden. Flexibel genoeg om mee te bewegen met de snel veranderende wereld.  Jij houdt van actie? Mooi ik ook! Ik ben nogal van het aanpakken, gas geven en actie-in de taxi. Maar niet zonder een messcherpe visie en strategie. Samen gaan we op zoek trends en kansen en maken we een stevige blauwdruk van het fundament van jouw business, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst.   Zo’n fundament waarvan je denkt: “Doodeng, waar het zweet je van uitbreekt en help!’ Maar ook ‘hell yes dat dit is wat je wil!’. 
Wat je krijgt als je met mij gaat samenwerken
Een kritische blik, ik doorzie razendsnel jouw rode draad waar alles samenkomt. Alles wat hier niet aan bijdraagt kan de prullenbak in (of je moet mij een hele goede reden hebben waarom je dit wilt blijven doen). We gaan een stevig fundament voor jouw business bouwen, maar ook borgen, Ik denk met je mee als je je team wilt uitbreiden en help je bij het ontwikkelen van jouw leiderschap. Pick my brain
Previous
Next
Lizzy-105

Waarom mijn klanten mij inhuren

Mijn klanten huren mij in om hun business succesvol te laten groeien, om samen een succesvol fundament te bouwen en vanuit daar consistent en duurzaam te  groeien. Ook omdat ze met mij over strategische vraagstukken willen sparren, mijn kritische en analytische blik daarop los willen laten en omdat ze met iemand willen werken die in mogelijkheden denkt, die zaken vanuit verschillende perspectieven kan bekijken, die bubbel- en brancheoverstijgend kan denken en ook de praktische vertaling weet te maken.

Waar een goede coach, mentor or give it a name volgens mij aan moet voldoen: 

Bij een goede coach, mentor (or give it a name) gaat het veel meer over strategie en over jou als persoon. Deze coaches en mentoren zijn persoonlijk betrokken bij jou. Ze helpen je met jouw reis en blijven ver weg van one-size-fits-all stappenplannen en beloven je geen gouden bergen. Ze kijken naar manieren die jou en jouw business helpen versterken, patronen die jou in de weg zitten en hoe je dit kunt herkennen en verbeteren. Ze werken met wat er al is, en niet met wat het zou moeten zijn. Het is maatwerk, helemaal afgestemd op jou. 

Ready to start a journey?