Over Lizzy Prins

>10 jaar

ervaring

op strategisch niveau

Over mij.

Hi, Ik ben Lizzy

Executive Coach & Business Strateeg

Mijn verhaal:

Op mijn 19e wist ik al dat ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf wilde starten, maar eerst had ik andere plannen. Ik wilde verhuizen naar de andere kant van het land en op mijn eigen manier de top bereiken in het bedrijfsleven. Met alleen een MBO diploma op zak leek dat misschien onmogelijk, maar ik, vastberaden als ik ben, liet me niet uit het veld slaan.

In de jaren die volgden, ben ik naast mijn fulltime baan, vol enthousiasme van opleiding naar training en van masterclass naar workshop gehopt. Als een spons heb ik alle kennis opgezogen en de essentie van alles wat ik leerde in de praktijk toegepast.

Mijn honger naar kennis en groei was niet te stillen. Ik wilde mezelf blijven uitdagen en alles uit het leven halen wat erin zit.

Al snel ontdekte ik dat echte resultaten alleen behaald konden worden door het “doen”. Door bewezen modellen en strategieën toe te passen in mijn praktijk, kon ik nog makkelijker resultaten behalen. Maar ik leerde ook dat one-size-fits-all niet werkt. Succesvolle methodieken en strategieën werken pas echt goed als ze aangepast zijn aan persoonlijke en zakelijke behoeften. Als een perfect passende jas.

Fastforward naar nu: Ik kan met trots zeggen dat ik een berg aan strategische ervaring heb opgedaan. Dankzij mijn ongekende vermogen om de vertaling te maken naar jouw context, situatie en branche, ben ik in staat om strategieën te ontwikkelen die passen als een jas voor jouw bedrijf.

Met meer dan 10 jaar aan ervaring in executive en senior Human Resource Development posities en MT Lid, aangevuld met expertise in organisatieontwikkeling, verandermanagement en een Master in Management, Culture and Change, heb ik een rugzak vol kennis en ervaring die ik met veel enthousiasme inzet. Ik heb ervaring in verschillende branches en mijn passie voor leren en ontwikkeling zorgt ervoor dat ik altijd op zoek ben naar manieren om te groeien en te verbeteren. 

Inmiddels begeleid en adviseer ik al ruim twee jaar dienstverleners en kennisondernemers. Het is elke keer weer een geweldige ervaring om getuige te zijn van hun groei en succes. Mijn hart vliegt daar letterlijk van in de fik! Maar daar houdt het niet op – ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn klanten te helpen bij het bereiken van hun doelen en het behalen van nog meer succes. Ik blijf mijn expertise en kennis uitbreiden, zodat ik altijd de best mogelijke ondersteuning kan bieden.

Dus als jij op zoek bent naar een strategisch partner die jouw bedrijf kan helpen groeien, dan ben ik de perfecte match voor jou!

Strategiedag - High Potential Factory
Over Lizzy

Waarom mijn klanten mij inhuren
 

Mijn klanten hebben één doel voor ogen: hun business succesvol laten groeien. Ze weten dat ik de aangewezen persoon ben om samen een solide fundament te bouwen en van daaruit consistent en duurzaam te groeien. Ze vertrouwen op mijn strategisch inzicht en vinden het prettig om met mij te sparren over hun uitdagingen. Mijn kritische en analytische blik werpt vaak een nieuw licht op strategische vraagstukken, en ik denk altijd in mogelijkheden.

Ik ben een echte aanpakker en geef altijd vol gas, maar wel met een messcherpe visie en strategie. Mijn klanten weten dat ik nooit genoegen neem met middelmatigheid. Samen werken we aan de beste oplossingen en halen we het maximale uit de kansen die zich voordoen.

Daarnaast huren mijn klanten mij ook in om nieuwe kansen en mogelijkheden te ontdekken en in kaart te brengen. Ik bekijk deze vanuit verschillende perspectieven en maak een praktische vertaling naar hun specifieke situatie, niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst die nog voor ons ligt. Kortom, als jij op zoek bent naar een gedreven en gepassioneerde partner die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mijn visie.

Waar een goede coach, mentor volgens mij aan moet voldoen:

Strategisch én mensgericht

Bij een goede coach, mentor (geef het beestje een naam) gaat het veel meer over strategie en over jou als individu. Deze geweldige begeleiders zijn persoonlijk betrokken bij jouw groei en ontwikkeling. betrokken bij jou. 

Geen one-size-fits-all

We leggen de nadruk op JOU en helpen je bij elke stap op JOUW reis. Hierbij vermijden we ten alle tijden one-size-fits-all stappenplannen en loze beloftes van gouden bergen.Ik geloof in op maat gemaakte  oplossingen die perfect passen bij jouw behoeften en doelen.

Talentontwikkeling

Ik ben ervan overtuigd dat vele manieren zijn om jou en jouw bedrijf te versterken. Ik help je om jouw manier van ondernemen verder te ontdekken en om patronen te ontdekken die je belemmeren en om deze te herkennen en te verbeteren. Samen zorgen we ervoor dat jij naast "Badass" CEO ook de beste versie van jezelf wordt.

Ready to start a journey?