Lizzy - High Potential Factory

Online Brainstorm Sessie

Je bent al jaren toe aan de volgende stap. Maar ‘hoe’ en ‘wanneer’? Je hebt honderden ideeën en dromen dus dat is je vraag niet maar waar begin je? 

Binnen 45 minuten ontdek jij welke kansen en ideeën jou gaan helpen om je doelen te behalen. 

In deze brainstormsessie bespreken we waar je staat, waar je naartoe wilt groeien, en wat ervoor nodig is om hier te komen. 

Het mooiste is, deze brainstormsessie is geheel gratis en vrijblijvend! Na afloop heb je niet alleen een heleboel nieuwe ideeën, maar ook concrete acties, frisse energie en een vrijblijvende offerte.  

Waar wacht je nog op? Laten we samen jouw doelen waarmaken! 

Samen zoeken naar

Voordelen

De voordelen van een brainstormsessie

RoundCube-Blue-Glossy-1.png

Visueel overzicht van kansen en ideeën

De brainstormsessie helpt je om kansen en ideeën visueel te maken. Hierdoor krijg je makkelijk inzicht in de hoofd en de bijzaken.

ColorBlue-Glossy-1.png

In 1 oogopslag zien wat belangrijk is

Plaatjes, kleuren, symbolen, ze helpen allemaal om een concreet plaatje te creëren. Je ziet in één oogopslag wat belangrijk is en hoe bepaalde punten bij elkaar aansluiten. 

ColorBlue-Glossy2-2.png

Makkelijk te onthouden

Na afloop ontvang je een visueel overzicht van de online brainstormsessie. Een visueel overzicht onthoudt ons brein beter. Dit helpt jou om jouw uitdagingen om te zetten in “doen” 

Voorbeeld onderwerpen voor een brainstormsessie

Heb je je ooit afgevraagd wat de beste uitdagingen zijn om te bespreken tijdens een brainstormsessie? Weet dat er geen goed of fout onderwerp is – alles kan! Om je een beetje te helpen vind je hieronder 3 onderwerpen voor een brainstormsessie: 

  • De concurrentie dreigt je voorbij te gaan. Jij wilt verder inzetten op innovatie om de leider te blijven in jouw branche. De vraag is alleen “hoe” en waar begin je?  
  • Je wilt personeel aannemen. Je wilt het gelijk goed aanpakken en het juiste talent voor de juiste rol aannemen. Je weet alleen niet goed waar op te letten en waar te beginnen. 
  • Je wilt graag verder doorgroeien met jouw bedrijf maar weet niet zo goed hoe je dit doet op een manier die bij jou past. 

Boek hieronder jouw 1 op 1 gesprek

Overtuigd?

Boek nu jouw gratis brainstormsessie

Hoe verder na de brainstormsessie?

Het gevaar ligt op de loer dat je weer terugvalt in je dagelijkse routine. Resultaten volgen uit doen en juist door in actie te komen behaal jij nieuwe successen. We willen jou helpen om resultaten te behalen en daarom houden we regelmatig vinger aan de pols.

Lukt het niet om de benodigde acties uit te voeren? No worries, wij helpen je bij het vinden van de perfecte oplossing. 

De tijd die je al in je uitdaging hebt gestopt, is het namelijk meer dan waard om verzilverd te worden!